Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
109257_1
109257_1
109257_1
HOLISTIC|90 KAPSLAR

D-vitamin 2000

Solskenskapsel laddad med D-vitamin

209 KR
Lagerstatus OnlineEj i lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
En solskenskapsel laddad med D-vitamin som du kan fylla på med när du inte fått tillräckligt D-vitamin genom solljus på till exempel vinterhalvåret.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Holistic D-vitamin är en solskenskapsel laddad med D-vitamin som du kan fylla på med när du inte fått tillräckligt D-vitamin genom solljus på till exempel vinterhalvåret.

D-vitamin har en roll i celldelningsprocessen och bidrar till att bibehålla normal benstomme och normal muskelfunktion. D-vitaminet bidrar även till normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor samt till normala kalciumnivåer i blodet. D-vitamin bidrar också till att bibehålla normala tänder.

Din kropp tillverkar eget vitamin D när huden utsätts för solljus, men det finns perioder när solens strålar inte räcker till för ditt dagliga behov. På vinterhalvåret när solens står lågt eller när din hud är täckt av heltäckande kläder och solskyddsfaktor så måste vi få i oss det dagliga behovet via kosten. D-vitamin finns i livsmedel som ägg, fisk och mjölkprodukter men Holistic D-vitamin 2 000 är ett enkelt sätt att vara säker på att få i sig den rekommenderade dosen.

Artikel nummer: 109257

Populära produkter

Widget loading...