Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Vitamin C + Berries​ (ord. pris 199 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

Välj rätt broddar

Vilka broddar ska du ha? En liten och nätt som ryms i fickan, en enkel hälbrodd, en brodd för löpning eller kanske en för långpromenader? Här kan du läsa mer om våra broddar från Nordic Grip.

Broddar Easy Sv 32-37 1 par32-37

Nordic Grip Broddar Easy

En enkel hälbrodd.

Många tycker om broddar som sitter på hälen. Detta är en hälbrodd som enkelt kan tas på och av med en hand. Den har ett specialdesignat friktionsmönster som ger ett bra grepp även när piggarna börjar bli slitna. Easy sitter stadigt på hälen och trillar inte av. Den ger bra grepp under alla förhållanden. Eftersom man oftast glider på hälen när det är halt, så kommer du gå säkert med Nordic Grip Easy. 

 

Broddar Flexi Sv 41+ 1 par41

Nordic Grip Broddar Flexi

Behåll den på även när du går in i butiker.

Detta är de första broddarna som är utvecklade för att kunna vara kvar på skon även när man går in i butiker. Framdelen på broddarna består av en friktionsyta som är utformad för att ge ultimat grepp, och två piggar baktill som ger ett bra grepp under alla förhållanden. När man ska gå in tar man bara tag om handtagen på broddarna, drar upp piggarna och placerar dem bak på skon. På vintern kan även golven inomhus vara lite hala, och då är det extra greppet på framsidan av skon bra att ha. 

 

Broddar Mini Ro 35-40 1 parROSA35-40

Nordic Grip Broddar Mini

Kommer i ett litet fodral som ryms i fickan eller handväskan.

Det är en enkel brodd med två kraftiga piggar undertill. Den dras lätt över spetsen på skon och dras upp tills den sitter perfekt. Den ger ett bra grepp både på is och snö, och är perfekt när du vill gå tryggt på promenader. Den levereras i ett fint, litet plasfodral, så att du lätt kan ta med den i fickan.

 

Broddar Run Sv 32-37 1 par32-37

Nordic Grip Broddar Running

För dig som joggar eller löper.

De optimala löparbroddarna ger bra grepp när du sparkar ifrån, stadig friktion under hälen och sitter perfekt på skorna. Dessa broddar var inte lätta att framställa, eftersom underlaget när man joggar varierar mellan lös snö, hård snö, is och asfalt. Efter noggranna tester fann vi det optimala antalet piggar, och inte minst den optimala placeringen av piggarna. Broddarna fästes med kardborreband så att de sitter perfekt på skorna. Broddarna är tillverkade i TPE och tål extrema förhållanden och temperaturer.

 

Broddar Walk Sv 45-47 1 par45-47

Nordic Grip Broddar Walking

Perfekt för långpromenaderna.

Dessa broddar är kan användas under alla förhållanden. De sitter stadigt på skon, har piggar både fram och baktill och är lätta att ta på och av. Broddarna är gjorda i TPE material och tål extrema förhållanden och temperaturer. Passar perfekt på promenaden med hunden eller söndagens långpromenad. 

 

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html