Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Vitamin C + Berries​ (ord. pris 199 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

C soaps - väldoftande och ekologisk rengöring


C soaps är ett gäng norska, gröna rengöringsprodukter och tvålar som gjort succé.

Produkterna som används i hem, på kläder, hud och hår, ja till och med på hundar skapades av karismatiska Caroline Heyerdahl.

– C soaps kom till för att jag ville ha tvål och tvättmedel som var bättre än de som stod på butikshyllorna, berättar hon.

– Mitt mål var att ta fram en serie som skulle vara supereffektiv, utan onödiga kemikalier eller tillsatser, och som dessutom skulle vara snygg nog att kunna stå synlig på diskbänken och i badrummet. Varför skulle inte tvål kunna vara tryggt, grönt och kanske till och med lite skönt?

Se alla produkter från C soaps här >>

Populärt i Life-butikerna

Idag är Caroline Heyerdahl i mål med den framgångsrika serien C soaps, som nu säljs på Life.

– Jag lanserade i slutet av november 2014 och responsen har varit överväldigande. Det roligaste är reaktionerna och feedbacken jag får på Facebook och Instagram, där har jag många följare och entusiastiska läsare.

Carolines rengöringsfavoriter

– Favoriten är multisprayen, som har varit med sedan dag ett och kan används på alla ytor. Det har blivit en del av köket i många norska hus och stugor. Spraya en liten dusch över diskbänken, inuti ugnen, på bordet, på kontoret, i bilen eller i båten. Du behöver inte skölja.

Nummer två är faktiskt toalettrengöringen. Jag älskar havet och norska fjordar och att hälla ut starka blåa kemikalier för att få en ren toa är för mig galenskap. Vi använder ättika och rosmarinolja. Det gör susen!

Nummer tre är vår bästsäljare vidunderkrämen, det är en skurkräm med svamp som gör allt rent och blankt igen. Från vita sneakers i läder till silver, keramiska spishällar eller glasväggen i duschen.

Vad är speciellt med just C soaps?

– Fråga dig själv varför du måste hålla andan när du rengör i badrummet? Vi har skippat alla onödiga kemikalier och tillsatt dofter som är ekologiskt miljömärkta av Ecocert och görs för oss i Grasse i Frankrike. Produkterna i sig är dock inte certifierade. Detta är ett val jag gjort eftersom en stor del av produkten är vatten och vatten kan inte miljömärkas. Det viktigaste är det jag inte sätter i flaskorna. På hemsidan kan man läsa om de ingredienser jag använder, varför och var de kommer ifrån.

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html