Chiapudding med nypon, mango och mynta Fräsch chiapudding med smak av nypon, mynta, mango och citrus. Recept och foto: Sophie Ekman (minst 2,5 timme i kylen) arbetstid ca 15 minuter 1 portioner Ingredienser CHIAPUDDING:2 msk chiafrön1,5 dl mandelmjölk0,5 tsk vaniljpulverSMAKSÄTTNING:1 dl fryst mango, tärnad1 dl färskpressad apelsinjuice2 msk färsk mynta1 msk nyponpulver (obs ej nyponskalsmjöl) Skriv ut inköpslista Så här gör du Blanda chiafrön, mandelmjölk och vaniljpulver i ett glas. Låt stå i kylen 30 minuter, rör om och låt stå ytterligare minst 2 timmar – gärna över natten.Mixa alla övriga ingredienser slätt med mixerstav eller i mixer. Blanda med chiapuddingen, eller lägg som ett lager ovanpå. Dekorera med mynta och färska bär.Avnjut direkt!