Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Omega-3 70% (ord. pris 209 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

Det senaste med Underbara Clara


 

Senaste...

...favoritsysselsättningen:

Återupptäckten av en gammal favorit: att inte kolla telefonen vid läggdags utan alltid läsa en bok i stället. De senaste åren har jag hållit på med telefonen, men man somnar ju aldrig då.

...boken jag läste:

Donald Trump, Fire and the Fury: Inside the White house av Michael Wolff. Fast den är inte så avkopplande utan mer som en skräckhistoria.

...boken jag skrev:

Min tionde bok, Hjälp jag är utmattad som jag skrev med min kompis Erica Dahlgren, eftersom vi båda två blev utmattade under hösten 2015. Det är boken man vill hålla i handen när man mår som sämst.

...jag gjorde för min hälsa:

Jag stoppade i mig Sertralin i morse. Jag har gått på SSRI- preparat sedan jag blev utmattad och det funkar jättebra för mig. Jag önskar att jag börjat ta dem tidigare.

...jag gjorde bara för mig själv:

Det känner jag varje gång jag åker skidor eller tar mig tid för träning, ”nu ger jag något till mig själv, inte till familjen eller barnen, utan bara för mig”.

...matupptäckten jag gjort:

Att allt blir godare med koriander. Eller kanske inte havregrynsgröt, men nästan allt annat.

...kosttillskottet jag åt:

Mina barn får vitaminbjörnar och om det inte finns godis hemma kan det hända att jag äter ett par sådana. Sen tar jag alltid magnesium för att slippa restless legs.

...goda rådet jag fick:

Häromdagen när min kollega sa ”vi skiter i jobb i dag, vi gör det nästa vecka” eftersom vi var så trötta båda två.

...gången jag var riktigt stressad:

Förra veckan. Sedan min äldsta son började skolan har mitt liv försämrats med 100 procent, för nu måste vi passa en tid varje morgon.

...gången jag återhämtade mig ordentligt:

I måndags, då jag skolkade från jobbet och bara gjorde roliga saker hela dagen. Sen badar jag varje kväll med mina barn, det är ett fint sätt att vara nära dem och slappna av på samma gång. Jag har blivit uppmärksam på om det börjar bli för mycket. Nu ser jag till att göra saker som jag vet ger mig återhämtning, som att lyssna på en Jane Austen-bok som jag hört hundra gånger och måla.

...gången jag skrattade ordentligt:

I går! Jag och tre kompisar med familjer har matlag tillsammans, då skrattar vi mycket.

...gången jag ljög:

Om vi pratar små lögner, så ljög jag i går om ett mejl jag tyckte var jobbigt att svara på när jag sa att jag inte sett det.

...gången jag gjorde något lyxigt:

Jag tycker att vissa småsaker kan vara lyxiga; som när jag stänger in mig i min ateljé och målar i stället för att natta barnen. Jag skiter i om klockan blir fyra, jag gör bara det jag vill göra.

...gången jag kände mig riktigt lycklig:

För några helger sedan. Jag tömde ateljén och bytte rum åt barnen, och då slängde jag 15 sopsäckar med skräp – det var en befrielse.

 

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html