Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Vitamin C + Berries​ (ord. pris 199 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

Hallå där ...


… Life-experten Ida Blom, 27 år, som jobbar på Life Gottsunda i Uppsala. Semestern är över, vilka nya hälsorutiner sätter du igång med i höst?

– Jag har börjat gå långa promenader! Min nya rutin är att gå ut i skogen minst tre gånger i veckan. Jag använder träningsstavar från BungyPump med fyra kilos motstånd, vilket ökar förbränningen och aktiverar bål, rygg och armar.

När jag vill ta det lugnt lyssnar jag på sommarpratare, de inspirerar mig i livet. Annars går jag gärna tillsammans med en vän.

Har du några nya hälsosamma matvanor?

– I somras åt jag ute mycket, men nu har jag gått tillbaka till att laga mat från grunden. Jag försöker också bli bättre på att äta frukost genom att förbereda den så mycket jag kan. Till exempel med chiapuddingar som får stå över natten eller färdigkokta ägg som jag kan lägga på ett fröknäcke. Till det blandar jag en grön drink eller smoothie, boostad med Life Mixed Greens eller spirulina.

– Jag försöker också minska på sockret, och lagar mat och bakar med nyttigare alternativ. Jag älskar Sukrins fibersirap, som innehåller stevia och prebiotisk fiber. Istället för glass äter jag fryst rysk yoghurt med hallon. Det är jättegott! Annars blir det mycket blåbär just nu, som jag plockar själv.

Har du fler tips för att undvika socker och minska sötsuget?

– Mitt bästa tips är att alltid ha kokt ägg i kylen. Så fort jag känner mig sugen på något så testar jag tanken på att äta ett ägg. Om jag vill äta ägget så förstår jag att suget beror på hunger – om inte är det bara ett sötsug och då försöker jag dämpa det med ett stort glas vatten. Eller så kan jag blanda en matsked av Lifes egen kokosolja i en kopp te och dricka. Det ger en skön mättnadskänsla!

Vilka andra vardagliga rutiner har du? Tar du några kosttillskott?

– Jag ser till att lägga mig i tid, sömn är jätteviktigt. På kvällen tar jag ibland magnesiumtabletter. Jag tar alltid kosttillskott med omega-3, och på höst, vår och vinter äter jag D-vitamintillskott. Och så tar jag multivitamintabletter de dagar jag inte jag inte dricker gröna drinkar! Det är min grund.

Vilket är nästa hälsosamma mål?

– Jag skulle vilja börja med meditation och pilates. Men tills dess hittar jag lugn och energi genom mina promenader i skogen.

 

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html