Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Vitamin C + Berries​ (ord. pris 199 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

"Sedan jag blev gravid är det ännu viktigare"


Hallå där Margaux Dietz har setts i kampanjen för Lifes nya naturliga hudvårdsserie Body & Soul.....

... du är gravid, grattis! Hur känns det?
– Åh, nu vill du ha ett svar om hur fantastiskt det är va? Jovisst, vissa stunder är världens bästa, men andra sjunker man till botten. Jag önskar att folk hade sagt det till mig. Att nej, det är inte så jävla härligt hela tiden. Det är en berg-och-dalbana av känslor, antingen väldigt bra eller väldigt dåligt. Det är som att vara 14 år och i puberteten igen! Det mest förvånade är allt som händer som ingen pratar om. Det är något nytt varje dag. Och jag ser barn överallt, har aldrig sett så mycket bebisar!

Har din hy påverkats något av graviditeten?
– Njaa, jag väntar fortfarande på det där omtalade ”gravidglowet”. Min hy har också blivit mer som 14 igen. Det är mycket hormoner i kroppen, det kan dyka upp en liten finne här och där.

Vad är viktigt för dig när du väljer hudvård?
– Att det är bra ingredienser och att de är bra producerade. Sedan jag blev gravid är det ännu viktigare. Jag har börjat ifrågasätta mer vad jag handlar och smörjer på kroppen. Jag har blivit mer av en faktaperson och ett control freak. Jag känner att det har blivit viktigare nu. Man har någon annan än sig själv att tänka på.

Vad använder du för typ av hudvård nu?
– Jag har fått rekommenderat av min hudterapeut att använda så lite onödig hudvård som möjligt, och istället lägga fokus på oljor. Huden blir uttänjd så jag använder mycket oljor för att hålla den smidig. Jag badar mycket badkar och droppar då olja direkt i badet. När jag duschar så använder jag först skrubb och smörjer sen in mig i olja.

Vad är ditt första intryck av Body & Soul?
– De känns väldigt snygga att ha i badrummet, inbjudande! Jag gillar verkligen förpackningarna, lekfulla med ändå trendiga. Spoil your skin, man blir sugen på att göra det!

Vilka av produkterna blir du mest sugen på att testa?
– Alla oljor förstås, så som No stretch marks-oljan. Deodoranten i serien Smooth almond. Jag är nog en almondtjej, nötigt är gott! Handtvålen och kroppsskrubben vill jag också testa.

Har du något annat du blivit extra sugen på under graviditeten?
– Du menar cravings? Kokosbollar och nudelsoppa. Du vet de här billiga för 5 kr på ICA. De har jag ätit jag massor av.

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html