Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Omega-3 70% (ord. pris 209 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

"Desto mindre onaturliga ingredienser desto bättre sköter sig min hy"


Hallå där Linn Herbertsson har setts i kampanjen för Lifes nya naturliga hudvårdsserie Body & Soul...

... brukar du själv handla naturlig hudvård?
– Ja, det gör jag. Inte alltid, men jag försöker tänka på att välja naturligt när det kommer till förbrukningsvaror, så som lotion och tvål. Alla kan göra nånting litet. Blir du medveten om de små enkla förändringarna du kan göra får du snabbt upp intresset, vilket gör det lättare att successivt gå över till naturligt.
Men man ska inte sätta för stor press på sig själv, utan börja i liten skala. Innan har jag varit väldigt noga med att allt ska vara ekologiska ingredienser, men sen har jag förstått att alla kemikalier inte är dåliga kemikalier. Det är en djungel, jag vill vara medveten men inte för ”picky”.

I badrumsskåpet i din film ligger fokus på serien Body & Soul Sensitive, hur känslig hy har du själv?
– Jag har typisk blandhy, både känslig och inte. På vintern är den väldigt känslig mot kyla, jag blir lätt torr och får fina linjer. Den behöver massor av fukt! På sommaren kan jag kan lätt få små prickar och utslag av solkräm. Utslagen minskar om jag har naturliga och oparfymerade produkter. Desto mindre onaturliga ingredienser desto bättre sköter sig min hy. Det finns en poäng med att använda oparfymerat även om man tål dofter, om man till exempel inte vill att sin body lotion ska konkurrera med doften av sin parfym.

Vilket är ditt bästa skönhetstips?
– Sömn! Så tänkte jag inte när jag var 20, men när jag över 25 märker jag skillnaden. Sova, äta bra, inte stressa, dricka mycket vatten och lite alkohol. Jag lever inte alltid så, men jag märker av när jag gör det. Huden blir så mycket bättre då.
Hudvård kan verkligen hjälpa, men jag tror att mycket kommer inifrån.

Vad är ditt första intryck av Body & Soul?
– Det är väldigt fina förpackningar tycker jag! Verkligen kul med budskapen. ”Make the moist of it”! ”Get yang”! Gissar att det är i stället för get young? Och med en flirt mot yin och yang? Dubbel mening, älskar det!

Föll du får någon speciell produkt i serien?
– Att det kommer en naturlig deo till ett så bra pris känns klockrent! Min mamma hade bröstcancer, och jag har läst en del om att man kopplat samman det med lymfkörtlarna i armhålorna. Oavsett om det finns en koppling eller inte så har det gjort mig medveten om hur lite man egentligen vet om många kemikalier.

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html