Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Omega-3 70% (ord. pris 209 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

"Jag duschar bara nån gång i veckan”


Hallå där Chrystelle Eriksberger, 29 år, som syns i kampanjen för Lifes nya naturliga hudvårdsserie Body & Soul ...

… vad är viktigt för dig när du väljer hudvård?
– Jag har ganska känslig hy, så den måste funka med min hud. Den förändras hela tiden under året, jag behöver skifta ofta för att ha produkter som passar mitt tillstånd just nu. Jag väljer ofta parfymfritt.

Brukar du handla naturlig hudvård?
– Ja, mestadels. Tidigare har det varit svårt att hitta bra naturliga grejer i alla prisklasser. Det har varit för dyrt, men nu börjar det bli bättre. Jag tycker att det är viktigt både med bra innehåll och förpackning. Jag gillar att titta på fina saker, så står det mellan två olika väljer jag den med snyggast förpackning.

Vad är ditt intryck av Body & Soul?
– Det är en jättespännande serie! Förpackningen är skitsnygg och jag gillar att det är naturligt. Då känns det som en lyxig produkt som man får till ett väldigt bra pris. Jag är supersugen på att testa citrusskrubben och alla oljor. Och allt i Sensitive-serien, då kan jag använda dem även till mina barn. Mina ungar blir jättetorra, jag får smörja om in den typ två gånger om dagen!

Vad har du för rutin i duschen?
– Jag duschar bara nån gång i veckan, min hud blir fucked om jag gör det oftare! Jag använder duschtvål med lite peeling. Bara med naturliga ämnen, inga skadliga plastpärlor och sånt. Och jag tvättar bara håret en gång i månaden, annars går det av. Men inpackning och balsam använder jag.

Och när du kliver ur duschen?
– Jag torkar inte med handduk, det sliter på huden. Jag har problem med torr hud så lufttorkar alltid. Smörjer in mig med olja på kvällen och tar lotion på morgonen.

Vad har du själv alltid stående i ditt badrumsskåp?
– Alla mina olika oljor, för hår, kropp och ansikte. Jag byter oljor ofta, varvar mellan olika. För att chocka huden med lite nytt!

Vilket är ditt bästa skönhetstips?
– Älska dig själv, jobba med det du har och försöka inte sträva efter något du inte kan uppnå.

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html