Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Vitamin C + Berries​ (ord. pris 199 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

"Hellre rynkfri än solbränd!"


Hallå där Alexia Kafkaletos, 30 år, som syns i kampanjen för Lifes nya hudvårdsserie Body & Soul ...

... vad är viktigt för dig när du väljer hudvård?
– Jag försöker tänka naturligt, och jag handlar alltid ekologiskt till mina barn. Det viktigaste är vilket syfte och resultat jag vill ha. Jag har inte så mycket problem med min hy men fukt är viktigt, och att det inte är produkter som täpper till porer. Oljor använder jag mer och mer och är väldigt förtjust i mandelolja. När det gäller kroppsvård tycker jag absolut att man kan och bör köra naturligt, för det finns så pass mycket bra produkter att välja mellan. Just de oljor som jag använder är alltid ekologiska. Jag mixar!

Vad har du själv alltid stående i ditt badrumsskåp?
– Fuktserum har blivit en favorit som jag använder dagligen, både morgon och kväll. Jag är noggrann med att använda solskyddsfaktor i ansiktet, hellre rynkfri är solbränd! Det finns många bra ekologiska solskyddsprodukter på marknaden, och det känns som ett naturligt val att göra, både till mig och barnen. Min hudvårdsrutin består av serum, fuktkräm, ögonkräm, rengöring, nattkräm, mixat med olja, fuktmask och ampuller.

Vilket är ditt bästa skönhetstips?
– När jag känner mig extra torr i ansiktet är det skönt att sova med en fuktmask, då blir huden väldigt mjuk när man vaknar på morgonen. Tvätta bort den och fortsätt med din vanliga rutin. Ett annat tips är att fylla gummihandskar med mjöl, knyta ihop och förvara i frysen. Om jag känner mig svullen kring ögonen lägger jag på dem i ett par minuter och så lägger svullnaderna sig. Påsarna formar sig efter ögonen och blir inte iskalla.

Vad är ditt första intryck av serien? Föll du för någon speciell produkt?
– Jag har börjat använda naturlig deodorant, så det känns kul att det finns en i serien. Det är roliga namn och fina förpackningar, som man gärna vill ha i badrumsskåpet. Dessutom är de trevliga att ge bort som present! Jag älskar ju oljor, så de kommer nog att bli en favorit.

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html