Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Vitamin C + Berries​ (ord. pris 199 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

Expertens bästa tips: Så kommer du igång!


Vill du skapa goda vanor som håller hela hösten? Life-experten Helena Bergkvist vet hur!

Hej Helena Bergkvist, certifierad personlig tränare, kostrådgivare och butikschef på Life. Efter semestern är det många som behöver en nystart. Vilka är dina bästa kom igång-tips?

– Börja inte med allt på en gång! Ta en sak i taget, fokusera på det viktigaste och bygg sedan vidare. Ungefär 70 % av ditt resultat bygger på kosten så det viktigaste är att skaffa sig en bra kosthållning. Första steget kan till exempel vara att utesluta allt tillsatt socker i sin kost, att skippa allt fikabröd i veckorna och begränsa sig till lördagsmys en dag i veckan.

Hur skapar man vanor som håller hela hösten?

– Bestäm dig. Och då menar jag bestäm dig! Det tar runt fem veckor för kroppen att anpassa sig till en ny rutin. Sätt ett mål, till exempel att träna två gånger i veckan, gör ett planeringsschema och boka tid med dig själv. Sätt realistiska mål så att du kan följa schemat vad som än händer.

Vilka tillskott rekommenderar du till den som tränar?

– Ett bra proteinpulver. När man tränar så bryter man ner musklerna och behöver snabb återhämtning för att bygga upp dem igen. Då är proteinpulver det bästa. Förvara det i en shaker, blanda med vatten och drick direkt efter träningen.

Finns det något som du lärt dig om träning som du vill dela med dig av till andra?

– Jag har vägt 103 kg och gjort en viktresa till 68 kg så kan jag, kan alla. Det handlar bara om att ta ett beslut och följa upp beslutet med handlingar som går i riktning mot ditt mål. Våga be om hjälp och bli villig att ta emot hjälpen.

 

Kom igång!

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html