Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Omega-3 70% (ord. pris 209 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

Vegetarian?


Är du vegetarian? Vi på Life har kosttillskott som lämpar sig extra väl för dig som är vegetarian och som vill ha ett extra tillskott av vitaminer och protein.

Life Vegetable Protein

Ett högkvalitativt vegetabiliskt (vegan) proteinpulver som uteslutande är baserat på ärtproteinisolat. Life Vegetable Protein passar för dig som vill ha maximalt med protein men minimalt med kolhydrateroch fett. Produkten innehåller inga tillsatta aromer eller sötningsmedel och löser sig lätt i valfri dryck. Protein bidrar till att öka muskelmassan. Kosttillskott*.


Life Multi Vegetarian 

Innehåller vitaminer och mineraler och är anpassad för vegetarianer och veganer. Vitaminerna i produkten är av naturligt ursprung. Merparten av mineralerna är organiskt bundna for för att säkerställa optimal absorption. Kapselskalet är vegetabiliskt och är skapat av fibrer. Kosttillskott*


*Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Klicka på produktlänkarna ovan för att läsa hela produkttexten.

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html