Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Vitamin C + Berries​ (ord. pris 199 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

Återställ kroppen med en ayurvedisk detox


Foto: Pukka

Är du i behov av en omstart? Ge kroppen en chans till återhämtning med hjälp av en fyraveckors detox. Här förklarar örtexperten Sebastian Pole hur det funkar.

– Vi är alla bekanta med känslan av att vara under isen, vanligtvis efter att vi har ätit för mycket, druckit för mycket eller helt enkelt gjort för mycket saker. Våra system kan överbelastas med olika miljögifter och när detta händer behöver vi rena oss, säger Sebastian Pole som är örtexpert och grundare av Pukka.

Pukka utgår från en ayurvedisk syn på hälsa, där kropp, själ och sinne är en enhet. Denna helhetssyn är något som Sebastian Pole tagit fasta på i den ayurvediska detox han tagit fram. Målet är att detoxen ska hjälpa dig att skapa ett nytt, hälsosamt jag.  

Ger kroppen en chans att ta hand om gifterna

Detoxen kickstartar med en veckas rening som huvudsakligen handlar om att minimera intaget av dålig mat, för att ge kroppen en chans att ta hand om gifterna som ackumulerats.

– Levern tar hand om gifterna, men det är bra att ta hjälp av livsmedel som stöttar kroppens matsmältning, berättar Katie Pande som är senior örtexpert på Pukka.

Den andra veckan handlar om att nära kroppen, alltså fylla på med det som är nyttigt. Katie Pande rekommenderar gröna alger, som spirulina och chlorella.

Vecka tre handlar om att vitalisera och jobba med föryngringsprocesser i kroppen.

– En detox kan till en början göra dig trött. Prova därför uppiggande örter som ginseng och ashwaganda, tipsar Katie Pande.

Slutligen handlar det om att skapa verktyg för att behålla ditt nya, hälsosamma, kraftfulla jag - idag och i framtiden. 

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html