Hem

Vill du jobba på Nordens största hälsokedja?

Varje dag kliver några tusen människor in i en Life-butik någonstans i Sverige, Norge eller Finland. Och det blir fler varje dag. Life växer och allt fler tar hjälp av våra produkter för att äta rätt, sova gott och må bra.

För att uppfylla våra kunders behov behöver vi kompetenta, engagerade, och omtänksamma medarbetare med ett brinnande intresse för – och massor av kunskap om – hälsa. Är det dig vi söker? 

Se alla lediga jobb

Vad kan du jobba med på Life?

Hos Life arbetar totalt 550 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. De flesta jobbar i Lifes butiker, men vi har även flera kontor med sammanlagt ett 60-tal anställda. 

Du kan bland annat jobba som:

Butikssäljare

Butiksansvarig

Butikschef

Regionchef

På huvudkontoret

Läs mer om våra arbetsområden

Jobba på Life-skylt

Dina förmåner.

Hälsa i fokus.

Som medarbetare hos Life får du arbeta med det viktigaste i världen: människors hälsa. Självklart vill vi att även våra medarbetare ska må bra. Därför får du friskvårdsbidrag och rabatt på vårt breda sortiment av hälsoprodukter.

Utvecklas på jobbet.

Vi investerar i våra medarbetares kompetens genom ett internt utbildningsprogram med onlineutbildningar framtagna av utbildningsföretaget Forum Academia och Handelshögskolan i Oslo. Som Life-medarbetare får du bland annat lära dig mer om kropp och näring, hälsoprodukter samt gå en säljutbildning. 

 

Butiksbild

Är du rätt för Life-butiken?

- Är du hälsointresserad och vill hjälpa våra kunder att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila?

- Har du bred kunskap inom kosttillskott, motion och hälsa?

- Tycker du om – och är bra på – att sälja? Ser du det som en utmaning att få kunderna att köpa en extra vara?

I så fall. Välkommen att söka jobb som butiksmedarbetare hos oss.