Fri frakt vid köp över 299kr
Boka & Hämta
Snabb leveranstid
Cordless Plus Water Flosser
Cordless Plus Water Flosser
Cordless Plus Water Flosser
Cordless Plus Water Flosser
Cordless Plus Water Flosser
Cordless Plus Water Flosser

Cordless Plus Water Flosser

Bärbar mundusch

949 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Cordless Plus Water Flosser är en uppladdningsbar och bärbar mundusch med en ny tyst design och är perfekt för användning i mindre badrum eller för resor. Den har ett ergonomiskt smalt handgrepp och förbättrad spetsrotation för enkel användning. Maskinen kommer med 4 olika munstycken, 2 inställningar för vattentrycket och 360-graders spetsrotation.
Produktbeskrivning
Recensioner

Cordless Plus Water Flosser är en tystgående mundusch som är perfekt för användning i mindre badrum eller på resor. Den är uppladdningsbar, bärbar och har ett ergonomiskt smalt handgrepp. Cordless Plus Water Flosser har en förbättrad spetsrotation för enkel användning.

Maskinen kommer med 4 olika munstycken, 2 inställningar för vattentrycket och 360-graders spetsrotation. Tar effektivt bort upp till 99,9% av plack från behandlade områden och förbättrar tandköttshälsan upp till 50% mer jämfört med traditionell tandtråd. Waterpik® är det mest rekommenderade varumärket för munduschar, alla studier är kliniskt bevisade och bekräftade av American Dental Association (ADA).

Produktfördelar
- Tar bort fläckar: Kliniskt bevisat att ta bort ytterligare 25% av tandfläckar jämfört med att endast borsta tänderna.
- Effektiv plackborttagning: Tar bort upp till 99,9% av plack från behandlade områden.

- Friskare tandkött: Kliniskt bevisat upp till 50% effektivare att förbättra tandköttshälsan jämfört med tandtråd.
- Idealisk vid implantat: Kliniskt bevisat upp till två gånger så effektivt att förbättra tandköttshälsan runt implantat jämfört med tandtråd, med hjälp av Plaque Seeker™-spetsen.

- Idealisk vid tandställnig: Kliniskt bevisat, upp till tre gånger så effektiv för att ta bort plack runt trådar kontra tandtråd, med hjälp av den ortodontiska spetsen.

- Tar bort plack och matrester från djupt mellan tänderna och under tandköttskanten där tandborstning och traditionell tandtråd inte når, vilket hjälper till att förhindra dålig andedräkt, tandköttssjukdomar och karies.

- Får din mun att kännas otroligt fräsch och ren.

- Perfekt för personer med implantat och de med kronor, broar och fasader.

Artikel nummer: 133604

Populära produkter

Widget loading...