Fri frakt vid köp över 299kr
Boka & Hämta
Snabb leveranstid
Liposomal Vitamin C 500 mg
Liposomal Vitamin C 500 mg
Liposomal Vitamin C 500 mg
SOLARAY|100 KAPSLAR

Liposomal Vitamin C 500 mg

379 KR
Lagerstatus OnlineEj i lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
C-vitamin i en form som är lättupptaglig för kroppen både snabbt och med gradvis upplösning. Skonsam mot magen och med 500 mg C-vitamin per kapsel.
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer
Recensioner

Solaray Liposomal Vitamin C är utvecklad genom en patenterad teknik där man framställer tvåfas-molekyler som gör det vattenlösliga C-vitaminet fettlösligt, vilket är fördelaktigt eftersom fett generellt har högre absorption i magsäcken. Liposomal Vitamin C innehåller fosfolipider som omsluter C-vitaminet och hjälper till att skydda och transportera det in i cellerna.

Tekniken ger ett mycket bra upptag i kroppen och hjälper också till att skydda magen och gör också att C-vitamin blir tillgängligt delvis direkt och delvis med gradvis upplösning. Liposomerna utvinns ur GMO-fria solroskärnor och tekniken använder inte upphettning. Denna form av C-vitamin ger högt skydd för cellmembranen som omsluter kroppens alla celler. Upptaget är betydligt bättre än från vitamin C i standardform.

Vitamin C bidrar bland annat till att bibehålla immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar till normal kollagensyntes vilket har betydelse för blodkärl, benstomme, broskbildning, tandkött och hudens normala funktion. Vitamin C bidrar även till normal energiomsättning och kan minska trötthet och utmattning.
Vitamin C är en vattenlöslig vitamin som är nödvändig för mänsklig överlevnad. Till skillnad från andra däggdjur så kan inte människor producera vitamin C. Tillräckliga mängder måste tillföras via maten. C-vitamin finns i de flesta grönsaker, bär och frukter. Innehållet av vitamin C i frukt stiger tills frukten är mogen. Sedan minskar innehållet ju längre den sitter kvar på trädet. C-vitaminhalten minskar också snabbt efter att frukten plockats. C-vitamin är värmekänsligt. Om maten hålls varm länge eller värms upp upprepade gånger minskar C-vitaminmängden. Vitaminet förlorar också i styrka när det exponeras för luft och ljus..

Fördelar med Solaray Liposomal C-vitamin:

*Liposomal Vitamin C innehåller fosfolipider som omsluter C-vitaminet och hjälper till att skydda och transportera det in i cellerna
*Tekniken ger ett mycket bra upptag i kroppen och hjälper också till att skydda magen

*Tekniken gör att C-vitamin blir tillgängligt delvis direkt och delvis med gradvis upplösning

*Liposomerna utvinns ur GMO-fria solroskärnor och tekniken använder inte upphettning

*Denna form av C-vitamin ger högt skydd för cellmembranen som omsluter kroppens alla celler

Artikel nummer: 131741

Populära produkter

Widget loading...