Fri frakt vid köp över 299kr
Prata hälsa med oss
Nordens ledande hälsokedja
Läkemedel 18+
100019_1
100019_1
100019_1
ECHINAGARD|100 ML

Echinagard

Vid förkylning

149 KR

Det här är ett växtbaserat läkemedel.

Läs bipacksedeln noga före användning. För mer information om receptfria läkemedel,klicka här.

Lagerstatus OnlineEj i lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
För kortvarig profylax och lindring av förkylning.
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Echinagard är ett växtbaserat läkemedel i praktiska sugtabletter med innehåll av Röd Solhatt för kortvarig profylax och lindring av förkylning.

Echinagard är ett växtbaserat läkemedel som innehåller Echinacea Purpurea Moench (Röd solhatt) som är framtaget för lindring av förkylning. Echinagard Tabletter är sugtabletter som kan tuggas, sugas på eller sväljas hela och är lätta att ha med sig i vardagen. Echinagard finns även som orala droppar men de verksamma ingredienserna är desamma.

Se till att du tar Echinagard vid första tecknen på förkylning. Som med alla läkemedel för egenvård är även Echinagard avsett att användas bara under kortare tid, 1 – 2 veckor. Långvariga besvär ska alltid behandlas av läkare.

Läs alltid bipacksedeln noga innan användning.

Röd solhatt

Olika Echinacea-arter har använts av indianstammar i Nordamerika sedan långt tillbaks i tiden. De använde den pressade saften ur blomman Röd solhatt och drack mot bland annat förkylning. I början av 1900-talet tog den tyske läkaren Gerhard Madaus med sig denna ”indianblomma” hem till Europa och började odla den i Tyskland för att framställa Echinagard. I början var användes den huvudsakligen mot bakteriella infektioner och inflammatoriska sjukdomar, men sedan 50 år har människor i Europa använt den verkningsfulla pressaften på grund av sina påståtta egenskaper framförallt mot förkylningar.

Artikel nummer: 100019

Bästa hälsoklapparna

Widget loading...