Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Vitamin C + Berries​ (ord. pris 199 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

Life Uddevalla Torp Coopvaruhuset

Öppettider

Vardagar: 10:00-20:00
Lördagar: 10:00-18:00
Söndagar: 10:00-18:00

Avvikande öppettider
Telefon: 010-543 3471 Adress: Torp 202, 451 76 Uddevalla

Strax norr om Uddevalla i vackra Bohuslän på Torp Köpcentrum hittar du Life i Coopvaruhuset.

I butiken finns ett stort sortiment av hälsosam mat, kosttillskott, träningstillskott, naturlig hudvård samt fotriktiga sandaler och skor. Hitta din balans mellan kost, motion och vila. Personalen i butiken svarar gärna på dina frågor och ger dig råd kring din hälsa!

Välkommen till Life Torp i Coopvaruhuset!

Aktuellt hos Life Uddevalla Torp CoopvaruhusetNu är det Påsk och som för att fira har vi ny kampanj i butik! 

För att ditt hår ska må bra och vara friskt inför sommaren finns de populära tillskotten Hårkontroll 240 tab samt Hårkontroll Boost till 25% rabatt! 

Och eftersom att solen tittar fram mer och mer är det dags att börja förbereda din hud inför sommaren. Jabushe Sun finns bland våra kampanjprodukter och kostar nu 159 kr (ord.pris 179 kr) 

Vi har även magens räddning Silicea MagTarm till pangpris. Ett måste för dem med känslig mage med tanke på all påskmat och andra godsaker som vi äter under denna tid. Passa på att ladda upp! Silicea MagTarm är en medicinteknisk produkt som passar till dig som har känslig mage eller IBS. 

Fler storsäljare som finns med i denna kampanj är Movo nyponpulver, Pure Biotic kvinna, barn och premium, Life Q10 30mg & 100mg samt Pikasol forte och storsäljaren Mivitotal! Så kom in och ladda upp med dina dagliga favoriter.

Vi påminner om  Månadens Produkt  som nu i April är Life C-Vitamin+Berries! *50% rabatt när du handlar andra varor för 300 kr.

Skor inför vår och sommar packar vi upp i rasande fart och det känns så härligt att få hjälpa er att välja era favoriter. 
Välkomna in önskar vi i Team Life Torp ♥

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html