Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri frakt till din lifebutik
  • Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 499

Ricinolja

100 ML 
63 kr
Antal:
Lagerstatus: Finns i lager

En fet, mycket stabil och hållbar olja med mycket speciell konsistens. Perfekt läppglansolja! Smörj den direkt på läpparna eller använd den i läppglansprodukter. Populär som hårolja, stärker håret, ger glans och stimulans till hårbotten. Ska tvättas ur! Bra ansiktsrengöringsolja och pigmentsfläcksolja. Uppvärms med fördel vid ryggmassage. Som massageolja blandas den med fördel med andra vegetabiliska oljor.

Hållbarhet 4-5 år.

Visa mer Visa mindre

Snabb leverans
Fri frakt över 499 kr
Fri frakt till butik

 

Produktinformation

Vetenskapligt namn: Ricinus communis Oil, Växtdel: frö, Ursprungsland: Indien

Produktspecifikation

Inci:
Fettsyresammansättning
Palmitinsyra C16:0 ..........1%
Stearinsyra C18:0 ........<2%
Oljesyra C18:1 ........ 2,5-5%
Linolsyra C18:2 ...........3-6%
RicinolsyraC12-OH 18:1...........ca 88%
Stelningspunkt: Under -15°C.

Hitta varan i butik

Sök efter din lokala Lifebutik

  • Finns i lager
  • Fåtal i lager
  • Tillfälligt slut
  • Kontakta butiken för info

Senast besökta produkter

Produkten har lagts i kundvagnen