Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Enkla betalningar med Klarna
  • Brett sortiment

Samarbetspartners

Här presenteras Lifes pågende samarbeten.

Svenska längdlandslaget

Life har varit Team Sponsor av Svenska längdlandslaget sedan 2009. I samarbetet ingår att Life ställer hälsorådgivare till längdlandslagets förfogande. Hälsorådgivaren arbetar tillsammans med laget för att förbättra skidåkarnas långsiktiga hälsa och komplettera kost och träning med individuellt anpassade kosttillskott.

Life har i samarbete med Svenska längdlandslaget tagit fram ett antal nya sporttillskott som åkarna använder. Ingredienserna  i dessa produkter är noga avvägda för att uppfylla elitidrottarnas höga kvalitetskrav, och har genomgått extra noggranna dopingtester.

www.skidor.com/langdakning

skiTeamSweden_X-country_RGB.jpg


Ren Idrott

Life och organisationen Ren Idrott samarbetar sedan 2010 för att motverka droger och dopning inom idrotten. Ren Idrott är en svensk organisation som arbetar för en drog- och dopingfri idrott med en rad svenska idrottsstjärnor som ambassadörer, exempelvis Charlotte Kalla och Håkan Dahlby.

Syftet med samarbetet är att motverka användandet av droger och doping samt lyfta fram vikten av en naturlig hälsa och sprida kunskap kring hur man uppnår maximala idrottsprestationer på ett naturligt sätt.

En krona per såld Life / LSHC sportprodukt går direkt till Ren Idrott.

www.renidrott.se

ren idrott_ny.jpg


Vår Ruset

Life har sponsrat Vår Ruset sedan 2011. Vår Ruset står för hälsa och glädje. Det handlar om att springa, jogga, lunka eller promenera 5 km i din egen takt. Detta är en fest för tjejer i alla åldrar.

www.varruset.se

VarRuset_logga.png

Produkten har lagts i kundvagnen