Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • 200 butiker
  • Brett sortiment

Vinn presentkort värt 1000 kr


Det enda du behöver göra är att lämna din e-postadress så är du med och tävlar om ett presentkort värt 1000 kr på lifebutiken.se. Lycka till!

1:a pris: 1000 kr

2:a pris: 500 kr

3:e pris: 500 kr

E-post *

Jag har läst villkor och integritetspolicy nedan. *

* Obligatorisk

Villkor för tävlingen

Tävlingen pågår t.o.m. 22 november 2017.

Denna utlottning arrangeras av Life Online AB vars registrerade adress är Jan Stenbecks Torg 17, 164 40 Kista (orgnr: 556602-7818). Vid eventuella frågor kontakta Life Online AB på kundservice@lifebutiken.se.

Startdatum för utlottning blir 23 november 2017 och kommer att avslutas den 30 november 2017.

Tävlingen är öppen för personer över 18 år och bosatta i Sverige. Presentkorten kan endast lösas in i Sverige via lifebutiken.se.

Syftet med denna dragning, är att vinna kundernas lojalitet i denna tävling, deltagandet som inte kommer att generera några som helst kostnader för de deltagande användarna. För att delta, är det nödvändigt att fylla i registreringsformuläret och därför korrekt föra in uppgifterna som måste vara korrekta och fullständiga. Användare som angett falska, felaktiga eller ofullständiga uppgifter kommer att resultera i en ogiltig deltagande i dragningen, och kommer inte att ha en chans att vinna priset. Användaren kan uppmanas att ge en giltig legitimation eller pass som bevis på deras identitet att göra anspråk på priset och att i händelse den valda användaren inte att tillhandahålla denne, kommer priset att väljas tilldelats en annan vinnare.

Priset kommer att vara presentkort som kan lösas in på Lifebutiken.se. Tre vinnare kommer att dras och ges följande vinster:

1:a pris: 1000 kr

2:a pris: 500 kr

3:e pris: 500 kr

På dagen av dragningen, kommer Life Online AB välja 20 finalister som via e-post kommer att få svara på en fråga och motivera varför just hen ska vinna, varpå Life Online AB kommer att utnämna tre vinnare. Om antal svarande inom tre dagar understiger tre respondenter kommer Life Online AB skicka ut frågor till fler respondenter för att kunna utse tre vinnare.

Att i händelse vinnaren inte kan lokaliseras inom tre dagar, eller vid behov, inte att tillhandahålla den nödvändiga giltig dokumentation (giltig legitimation eller pass) under den nämnda perioden, kommer priset att tilldelas till vinnaren under och en till vinnare kommer att utses för vakant lägre prisnivå.

Vinnaren och tvåan som inte är bosatta i Sverige eller inte har uppfyllt tävlingens krav krav, kommer inte längre att kunna göra anspråk på priset, vilket innebär att de har förkastat priset. Även den utvalde vinnaren tillåter Specifikt Life Online AB och deras personal att använda data för att genomföra kommunikationen om resultatet av dragningen till andra tävlande.

Vidare godkänner du att Life Online AB skickar nyhetsbrev via e-post till angiven e-postadress innehållande information om produkter, inspiration och andra erbjudanden.

 

Integritetspolicy

Personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (SFS 1990:932). Life och externa företag kommer att behandla dina personuppgifter i marknadsföringssyfte via kataloger, DM, SMS, mail och övriga marknadsföringsändamål. Kontakta kundtjänst om du inte önskar att vi använder dina personuppgifter i dessa syften eller om du vill ändra dina uppgifter.

Om cookies

Den här webbplatsen innehåller cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Din webbläsare måste acceptera cookies, annars kommer du inte att kunna lägga produkter i din varukorg. Hur du ställer in användningen av cookies beror på vilken webbläsare du använder.

 

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html