Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • 200 butiker
  • Brett sortiment

Unikt träningsevent i Stockholm


Välkommen till en inspirerande morgon med träning, föreläsning och frukost! Life, Better You och Great Earth är glada att kunna välkomna dig till ett unikt träningsevent på Crossfit Solid. Morgonen kommer bjuda på träning med Karl Dyall, inspiratör, visionär och atlet, samt föreläsning med Sebastian Pisano.

Näringen i vår mat har minskat och Sebastian Pisano, fysiopraktor, sportkinesiolog och tränare, berättar mer om hur detta faktum kan påverka våra muskler och vår rörlighet.

Efter träningspasset med Karl Dyall avnjuter vi en god frukost tillsammans. Alla som kommer får dessutom en goodiebag fylld med fina produkter att ta med sig hem.

Datum: 12 juni

Tid: 9-11

Plats: Crossfit Solid, Sveavägen 17, 11157 Stockholm

Anmälan är stängd.

Sista dag för anmälan är 7 juni 2017. Vi har 30 platser och först till kvarn gäller. 8/6 kommer du få en bekräftelse på mail om du kommit med eller inte.

Dusch och omklädningsrum finns att tillgå.

Hitta hit:  Tunnelbana: Hötorget – Sergelgatan / Sveavägen. Ingång via Q-parks dörr på Sergelgatan 19, -2 våningar. Följ skyltningen genom garaget.

karl_dyall_210.jpg

Om Karl Dyall

Karl är inspiratören, visionären och atleten, vars kärlek till CrossFit (och människor) gör Solid till en speciell plats på jorden. Karl delar sin tid mellan boxen och artisteriet, han arbetar nära de verksamhetsansvariga och har ett finger med i alla arbetsgrupper. 2014 reste Karl som masteratlet till Games för andra gången och bärgade hem en bronsplats. Hans egna ord från den upplevelsen kan du läsa här.
Kalle är en uppskattad tränare och delar generöst med sig av sin tid genom samtal med medlemmar, besökare och tränare.

 

sebastian_pisano_210.jpg

Om Sebastian Pisano

Sebastian är fysiokiropraktor, sportkinesiolog, tränare och vit-bältare. Han arbetar med svenska och europeiska världsmästare i flertalet sporter och har hjälpt tusentals människor att prestera och må bättre. I en drömvärld skulle maten vi äter räcka till för människor som begär lite mer. I vår värld är det tyvärr inte så. En ekologisk kost utan processad mat eller överkonsumtion av vete, mjölk eller socker är en bra bas men om man pressar sig själv lite extra behövs tillskott för att långsiktigt kunna hålla sig frisk och stark.

 

Produkten har lagts i kundvagnen