Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • 200 butiker
  • Brett sortiment

Love Your Life-dagen 2015

Tack till alla er som kom och upplevde denna härliga och inspirerande dag tillsammans med oss! Här presenterar vi några minnesbilder från dagen:

 

loveyourlife_samlingsbild__768x300.jpg

På plats fanns Kristin Kaspersen, Paolo Roberto, Josefine Jäger och Leila Söderholm som alla inspirerade, motiverade och underhöll oss med föreläsningar hela dagen. 

traning_leila_handduk_768x400.jpg

Leila Söderholm är PT, kostrådgivare och coachar tillsammans med sitt team företag till bättre hälsa. Hon inspirerade oss till hur vi enkelt kan träna med hjälp av en handduk. Leila menar att träning inte måste kosta pengar och inspirerar oss till att använda vår kreativitet när det gäller träningsredskap.

paoloroberto_768x400.jpg

Paolo Roberto är fightern, entreprenören, träningsprofilen, kokboksförfattaren och programledaren med massor med järn i elden. Han pratade bl a om vikten av att ha en god kondition, äta vanlig mat och att ha en balans i livet.

josefinejager_768x400.jpg

Josefine Jäger inspirerade oss till att äta rawfood och bjöd oss på goda, gröna smoothies. Underbara Josefine är känd för sitt arbete inom rawfood och det växtbaserade köket. I april 2014 kom hennes första bok ”Hello Green - ett äventyr i växtriket”

kristinkaspersen_768x400.jpg

Kristin Kaspersen är hälsan själv. I sin bok "Stark till kropp och själ" skriver hon om sin väg till helhetshälsa efter att ha haft TWAR och varit utbränd. Hon menar att det är viktigt att hitta en balans i livet mellan kost, motion och arbete. 

smakprover_768x400.jpg

På plats fanns flera av våra leverantörer som lät oss provsmaka på sina härliga produkter. Allt från vitaminer till supermat och sporttillskott.

smycken_klader_768x400.jpg

Vi fick även ny inspiration till kläder och smycken. Det gick även att få en hudanalys.

lifedemo_768x400.jpg

Självklart kunde du även smaka på Lifes egna produkter.

selfies_768x400.jpg

Många tävlade vid vår selfie/groupie-vägg med #LoveYourLifeDagen15 på Instagram. Tack för alla härliga bidrag!

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html