Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • 200 butiker
  • Brett sortiment

Love Your Life-dagen

Love Your Life-dagen

Yes! It’s time for me-time! 18 april 2015 gick Love Your Life-dagen av stapeln på Clarion Sign i Stockholm. Vi peppades och inspirerades av Kristin Kaspersen, Leila Söderholm, Paolo Roberto och Josefine Jäger under en fullspäckad lördageftermiddag. Vi fick prova på och lära oss mer om supermat, smoothies, raw food, fitness fun och mycket mer! Eftermiddagen presenterades av Life i samarbete med det kvinnliga nätverket 4good. Join us and Love Your Life - even more :)

 

Föreläsare under Love Your Life-dagen 2015

kristin_214.jpg

Kristin Kaspersen

Den ständigt aktuella Kristin Kaspersen är hälsan själv. I sin bok "Stark till kropp och själ" skriver hon om sin väg till helhetshälsa efter att ha haft TWAR och varit utbränd.

Under sommaren 2011 var hon ambassadör för ett hälsoprojekt på TV4 och gjorde flera tv-inslag i Nyhetsmorgon där hon fick prova på sex olika sporter. Kristin har även varit programledare för Biggest Loser och Spårlöst i Sjuan. ”Att det blev TV för min del var en självklarhet. Jag älskar möten med männsikor” säger hon. Ja, att Kristin gillar att förmedla historier, livsöden och nyheter på ett levande sätt är vi många som har fått uppleva framför TV rutan. Kristin inspirerar och berättar om sin hälsoresa!

jkbkjb

paolo_214.jpg

Paolo Roberto

Nytt år och dags för nya vanor? Och du kanske undrar om du ska fixa det? Det går att komma i form utan att helt lägga om ditt liv. Paolo Roberto menar att det räcker med en kvarts träning om dagen! 

Han är fightern, entreprenören, träningsprofilen, kokboksförfattaren och programledaren med massor med järn i elden. Han brinner för träning – som blir av - och vill ge oss alla en spark i baken för att komma ur soffan lite oftare! 

lknkn

leila_214.jpg

Leila Söderholm

Leila Söderholm är energiknippet som kan göra dig vältränad med en disktrasa. Det finns inga hinder bara möjligheter och det ska vi få lära oss på Love Your Life-dagen!

Leila har över 20 års erfarenhet av träning och hälsa. Hon är PT, kostrådgivare och coachar tillsammans med sitt team företag till bättre hälsa. Leila är tidningarna Må Bra och Amelias träningsexpert. På TV4 peppade Leila hundratals människor upp ur soffan.

hbjihb

josefine_214.jpg

Josefine Jäger

Underbara Josefine Jäger är känd för sitt arbete inom rawfood och det växtbaserade köket. I april 2014 kom hennes första bok ”Hello Green - ett äventyr i växtriket”, som sålde i 10 000 exemplar de första 6 veckorna.

Du kanske har sett henne när hon lagar mat ur boken i TV4 Nyhetsmorgon? Josefine inspirerar dig hur du enkelt kan få in mer grönt i vardagsmaten! Samtidigt lyfter Josefine värdet av att känna in vad kroppen behöver och är i behov av - it's time to listen! 

kbkhbk

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html