Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri Frakt över 499kr
  • Bekväma betalningar med Klarna
  • Snabb leverans

Lunch på lager

Sallad i burk är inte bara snyggt, det är också praktiskt.

Sallad i burk är inte bara snyggt – det är också oerhört praktiskt. Tack vare den avlånga formen kan man göra sallad som håller sig fräsch länge. Tricket? Dressingen först!

1 portioner

Ingredienser

  • SALLAD NR 1 (till väntster)
  • Rapsolja, svarta bönor, tärnad mango, röd chili, rödlök, babyplommon- tomater, avokado, pressad lime, koriander, bladspenat
  • SALLAD NR 2 (till höger)
  • Hallon- och hampadressing, vit quinoa, sockerärtor, äpple, selleri, kalkonskivor, pumpafrön, rädisor, kruksallat
Skriv ut inköpslista

Så här gör du

  1. Häll dressingen i botten av burken. Hacka övriga ingredienser och lägg i dem lager för lager. Avsluta med salladen eller spenaten.
  2. Serveringstips! Vänd burken uppochner på en tallrik vid servering, så hamnar salladsbladen i botten och dressingen på toppen.
Produkten har lagts i kundvagnen