Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri frakt till din lifebutik
  • Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 499

Rostad blomkål med jordnötssås

Rostad blomkål med jordnötssås

Rostad blomkål med jordnötssås är en god vegetarisk rätt med härlig kryddning. Laga och njut!

Förföriska, intrikata och dofter och exotiska, spännande smaker från de finaste ekologiska örter och kryddor ger varje Yogi Tea sin fantastiska smakprofil. Alla Yogiteer är mästerligt komponerade med endast naturliga ingredienser. Yogi Teas filosofi har sitt ursprung i Ayurveda, ett uråldrigt, praktiskt och filosofiskt levnadssätt som handlar om att uppnå kroppslig och själslig balans genom medvetenhet och kunskap i livet.

Ayurvedisk Info: V-P-K+

4 portioner

Ingredienser

  • 1 blomkål (ca 950 gram)
  • 100 ml hett vatten
  • 1 påse YOGI TEA® Rooibos
  • 75 grams jordnötssmör
  • 1 matsked citronjuice
  • 1 tablespoon tamari
  • 1 tsk kokosgrädde
  • 2 små nävar hackade jordnötter
  • 1 stor näve färsk koriander, hackad
Skriv ut inköpslista

Så här gör du

  1. Lägg blomkålshuvudet på en plåt. Ungsbaka i 60 min i 180 grader C
  2. Gör te av 100 ml vatten och 1 påse Rooibos. Låt dra i 7 minuter
  3. Stavmixa jordnötssmör, te, citron, tamari och kokosgrädde
  4. Skör blomkålen i buketter, och sedan i tunna skivor
  5. Lägg på ett fat och häll på såsen. Strö på koriander och jordnötter. Blanda om

Produkter som kan användas i receptet

Produkten har lagts i kundvagnen