Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri Frakt tom 15/12
  • Bekväma betalningar med Klarna
  • Brett sortiment

Raw pepparkaksfudge

Raw pepparkaksfudge

Raw pepparkaksfudge gjord på cashewsmör, agavesirap och kokosolja blir perfekta till julfikat!

Varför raw fudge?

Raw food är ett begrepp för mat och råvaror som inte upphettats över 42- 47 grader. Detta för att bibehålla de näringsämnen som annars förstörs vid upphettning.

15 portioner

Ingredienser

  • 180 g cashewsmör, ca 2 dl
  • 4 msk mjuk eller smält kokosolja
  • 1 dl agavesirap
  • 0,5 msk pepparkakskrydda
  • 2 msk raw kakaopulver
Skriv ut inköpslista

Så här gör du

  1. Blanda ihop alla ingredienser förutom kakaopulver till en smet.
  2. Bred ut hälften av smeten i en mindre form, ca 10 x10 cm, med raka kanter och med ett bakplåtspapper i botten. Låt stå i frysen 20 minuter.
  3. Häll kakaopulver i resten av smeten, blanda väl. Bred den på pepparkakssmeten och låt stå i frysen ytterligare 20 minuter.
  4. Ta ut 10 minuter före servering, låt tina och skär i tärningar.

Produkter som kan användas i receptet

Produkten har lagts i kundvagnen