Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri frakt till din lifebutik
  • Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 499

Ischoklad med kokosolja

Nu kan du göra klassisk ischoklad på kallpressad och ekologisk kokosolja, detta recept kan du variera i oändlighet med topping av torkade bär, nötter, flingsalt m.m. Recept och bild kommer från Superfruit.

ca 30 st portioner

Ingredienser

  • 100 g choklad
  • 50 g Superfruit kokosolja
  • nötter av valfri sort
  • flingsalt
  • folieformar
Skriv ut inköpslista

Så här gör du

  1. Smält chokladen i en bunke i ett vattenbad.
  2. Tillsätt kokosoljan.
  3. Häll genast upp i aluminiumformar och garnera tex. med olika rostade nötter, torkade bär eller flingsalt.
  4. Förvaras i kyl.
Produkten har lagts i kundvagnen