Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • 200 butiker
  • Brett sortiment

Matchayoghurt med chokladgranola

Matchayoghurt och chokladgranola
Foto: Eva Hildén

Blanda grekisk yoghurt med matchapulver och manukahonung och toppa med granola för en oslagbar smakkombination!

Chokladgranola

Ingredienser:

10 dl glutenfria havregryn
2 dl kokosflingor
1 dl mandelmjöl
2 dl valfria nötter, exempelvis valnötter eller hasselnötter
½ dl hampafrön
3 msk chiafrön
½ tsk himalayasalt
1 tsk vaniljpulver
1 dl agavesirap
¾ dl kokosolja
1 dl rå kakao
2 dl kokoschips
1 dl kakaonibs

 

Gör så här:

Sätt ugnen på 120 grader.
Blanda havregryn, kokosflingor, mandelmjöl, nötter, hampafrön, chiafrön, salt, kakao och vaniljpulver i en stor skål.
Smält kokosoljan på låg värme. Häll i agavesirap och rör tills allt är blandat. Häll de blöta ingredienserna över de torra och blanda.
Sprid ut blandningen på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen i ca 45 minuter. Rör om ett par gånger under tiden.
Blanda matchayoghurten under tiden genom att blanda yoghurt, matchapulver och smaka av med agavesirap eller manukahonung.
Ta ut granolan och låt svalna. Blanda med kokoschips och kakao nibs.

Toppa yoghurten med granolan och förvara resten i en lufttät burk.

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html