Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri Frakt tom 15/12
  • Bekväma betalningar med Klarna
  • Brett sortiment

Chokladbollar med proteinpulver

Chokladbollar med proteinpulver och kokos

Proteinbollar sötade med dadlar och god smak av kokos och choklad.

Recept och foto: Louise Ljung

Ingredienser

  • 250 g kärnfria dadlar (ca 15 stycken)
  • 4 msk kokosolja
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl Organic Protein Raw Cacao
  • 4 msk kaffe
  • 2 dl chiafrön att rulla bollarna i
Skriv ut inköpslista

Så här gör du

  1. Mixa dadlar, kokosolja, havregryn, proteinpulver och kaffe till en slät smet i en matmixer eller med mixerstav.
  2. Forma smeten till små bollar och rulla dem i chiafrön, lägg på ett fat och ställ in i kylen. När bollarna stelnat, förvara dem i en burk med lock.
  3. Håller sig fräscha i kylen upp till en vecka, ännu längre om de förvaras i frysen. Ta med ett par bollar till träningen.

Produkter som kan användas i receptet

Produkten har lagts i kundvagnen