Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri Frakt tom 15/12
  • Bekväma betalningar med Klarna
  • Brett sortiment

Morotskakebollar med goji

FOTO: EVA HILDÉN SMITH

Fina bollar med smak av morotskaka.

FOTO: EVA HILDÉN SMITH, KERAMIK: EMMA LARSSON, RECEPT: SOPHIE EKMAN

10-15 bollar portioner

Ingredienser

  • 5 urkärnade dadlar
  • 1 stor morot
  • 1-2 tsk kokosolja
  • 1 dl mandelmjöl
  • 0,5 dl riven kokos
  • 0,5 dl havregryn
  • 1 tsk gojibärspulver
  • 0,5 tsk kanel
  • 0,5 tsk kardemumma
  • 0,5 tsk vaniljpulver
Skriv ut inköpslista

Så här gör du

  1. Grovhacka dadlar och morötter. Mixa dem tillsammans med övriga ingredienser till en fin smet.
  2. Forma till små bollar och ställ i kylskåpet minst en timme innan servering.
  3. Förvaras i kylen några dagar men ännu längre i frysen. Ta då fram dem tio minuter innan servering.

Produkter som kan användas i receptet

Produkten har lagts i kundvagnen