Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri Frakt över 499kr
  • Bekväma betalningar med Klarna
  • Snabb leverans

Jordgubbs- och kokosglass med acai

Jordgubbs- och kokosglass med acai

Pinnglass gör du lätt själv, utan varken laktos, gluten eller socker om så önskas. Minst lika gott som köpglass, men gjorda endast med naturliga ingredienser.

 

Söta jordgubbar ihop med kokos och vanilj är en svårslagen smakkombination.

RECEPT: SOPHIE EKMAN  FOTO: EVA HILDÈN

6 portioner

Ingredienser

  • 3 dl tinade jordgubbar + 2 jordgubbar att garnera med
  • 2 dl kokosgrädde
  • 2 tsk vaniljpulver
  • 5 msk cashewnötsmör
  • 2 tsk acaipulver
  • 2-5 tsk agavesirap
Skriv ut inköpslista

Så här gör du

  1. Mixa alla ingredienser förutom agavesirap i en mixer eller med mixerstav.
  2. Blanda i agavesirap, smaka av så att det blir så sött som du vill ha det.
  3. Skiva jordgubbarna tunt.
  4. Häll smeten i glassformar och pressa ned jordgubbsskivorna längs med sidorna.
  5. Sätt i en pinne eller kaffesked, låt stå i frysen minst 5 timmar.

Produkter som kan användas i receptet

Produkten har lagts i kundvagnen