Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri Frakt över 499kr
  • Bekväma betalningar med Klarna
  • Snabb leverans

Fräscha fruktglassar

Fräscha fruktglassar

Pinnglass gör du lätt själv, utan varken laktos, gluten eller socker om så önskas. Minst lika gott som köpglass, men gjorda endast med naturliga ingredienser.

Riktiga törstsläckare som går att göra med den frukt och de bär du har hemma!

RECEPT: SOPHIE EKMAN FOTO: EVA HILDÈN

6 portioner

Ingredienser

  • 1 kiwi
  • 1 dl kokosvatten
  • 1 burk krossad ananas, ca 200 g
  • 1 msk baobabpulver
  • ca 1-2 msk agave
  • ca 1 dl frysta hallon
Skriv ut inköpslista

Så här gör du

  1. Skala och skiva kiwin tunt.
  2. Blanda kokosvatten, ananas och baobabpulver i en tillbringare.
  3. Blanda i agavesirap lite i taget, smaka av så att det blir så sött som du vill ha det.
  4. Häll blandningen i glassformar och tryck försiktigt ned 3-4 hallon i varje glassform.
  5. Sätt i en pinne eller sugrör, låt stå i frysen minst 5 timmar.
Produkten har lagts i kundvagnen