Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri Frakt tom 15/12
  • Bekväma betalningar med Klarna
  • Brett sortiment

Cashewglass med risprotein

2 portioner

Ingredienser

  • 3 dl naturella cashewnötter
  • 1 dl mandelmjölk eller vatten
  • 0,5 dl risproteinpulver (eller varfritt proteinpulver)
  • 3 msk agavesirap
  • 0,5-1 tsk vaniljpulver
  • Smaksätt med t ex 1,5 tsk kanel eller 1 dl frysta bär
Skriv ut inköpslista

Så här gör du

  1. Lägg cashewnötterna i blöt i minst 4 timmar, men gärna över natten. Alternativt kan du koka cashewnötterna i 15 minuter.
  2. Mixa alla ingredienserna i en matberedare utom ca 0,5 dl vatten (eller mjölk) och smaksättningen.
  3. När krämen är slät, tillsätt resten av vattnet/mjölken lite i taget tills konsistensen blir fluffig. Det kan ta några minuter.
  4. När smeten är klar tillsätt smaksättning under omrörning. Ställ i frysen i minst 4 timmar.

Produkter som kan användas i receptet

Produkten har lagts i kundvagnen