Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri frakt till din lifebutik
  • Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 499

Färgglada cake pops

Färgglada cake pops

Vackra cake pops, perfekt till påsk, färgade med naturliga ingredienser så som vetegräs, gurkmeja och rödbetor.

FOTO OCH RECEPT: SOPHIE EKMAN

Ingredienser

  • GRUND:
  • 3 dl cashewnötter
  • 2 dl gula russin
  • 0,5 dl smält kokosolja
  • 1 msk honung
  • en nypa himalayasalt
  • 2 msk baobabpulver
  • ALT 1) RÖDA CAKE POPS:
  • 3 tsk rödbetssaft
  • Ev. 1 msk acaipulver att dekorera med
  • ALT 2) GULA CAKE POPS:
  • 0,5 tsk gurkmeja
  • 0,5 citron, skal och saft
  • 3 msk bipollen att dekorera med
  • ALT 3) GRÖNA CAKE POPS:
  • 0,5 tsk vetegräspulver
  • 10 st myntablad, finhackade
  • 1 lime, rivet skal att dekorera med
Skriv ut inköpslista

Så här gör du

  1. Blötlägg cashewnötter i vatten minst 5 timmar, gärna över natten.
  2. Skölj väl. Kör cashewnötterna i en matberedare så att det blir en slät smet.
  3. Fördela smeten i tre skålar, färg- och smaksätt med nedan alternativ. Forma till bollar, dekorera, lägg på ett fat och stick (grill)pinnar i bollarna.
  4. Låt stelna i frysen minst 1 timme. Ta fram 10 minuter före servering.
Produkten har lagts i kundvagnen