Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri Frakt tom 15/12
  • Bekväma betalningar med Klarna
  • Brett sortiment

2014 - ett år att minnas


2014 var inte bara året då Life fyllde 20 år, det var också året då hela 22 nya härliga Life-butiker öppnade i Sverige och året då vi förvärvade Norges största hälsogrossist! Det var året då Life Klubb nådde en halv miljon medlemmar! Vår mest säljande produktkategori var nyponpulver, som bidrar till hälsosamma och rörliga leder. Vi lanserade våra första egna supermatprodukter. Det mest googlade Mat-ordet var Chiapudding. Och hela sommaren och hösten nynnade vi på låten "Love Life" av John Mamann.

Att säga att 2014 har varit ett fantastiskt år är en underdrift. Här vill vi dela med oss av och minnas några guldkorn från året.

Premiären för Ladies Ski for Life.

Den 30 januari var det storslagen premiär för Ladies Ski for Life, vår egen skidtävling för tjejer i en unik miljö på Solvalla i Stockholm. Nästan 100 tjejer i olika åldrar kom till start, en del var erfarna medan många aldrig hade tävlat i skidåkning tidigare. Solvalla i vinterskrud var en riktigt häftig upplevelse och vi delade en fantastisk, glädjefylld och snöig fredagskväll med dessa tjejer i vår favoritsports tecken.

Ladies Ski for Life 2014

 

Vill du vara med i Ladies Ski for Life 2015?

Läs mer och anmäl dig här >>


Vår 20-årsdag den 14 februari!

Hela året firade vi att vi fyllde 20 år men den som var i en Lifebutik den 14 februari, på Alla hjärtans dag, kunde inte missa att det var Dagen D! Kunder och Lifepersonal firade i ett rosa skimmer från norr till söder.

20-arsfirande_768.jpg


Vi sponsrade Vår Ruset för 4:e året i rad.

Maj är en av våra favoritmånader, då reser vi runt med Vår Ruset i hela landet och träffar mängder av starka och duktiga tjejer i vårt Lifetält. I år sprang 123000 tjejer loppet i 17 städer och överallt flödade positiv energi!

varruset_768.jpg


Händelserikt i juni!

I juni hände det flera spännande saker! Vi lanserade tillsammans med journalisten Anna Hegestrand boken "Är det så här vi ska äta?" En bok som sätter Livsmedelsverkets rekommendationer på prov. Anna som har skrivit boken har under 30 dagar försökt att leva enligt livsmedelsverkets rekommendationer gällande kost och motion. Vi vill med hjälp av Annas berättelse skapa debatt kring hur vår kosthållning ser ut i dag.

Här finns boken att läsa >> 

lifeboken_cover_300.jpg

Vi nöjde oss inte med att lansera en bok i juni, som en 20-årskaramell lanserade vi också en helt ny web-sida! Lanseringen av nya mer inspirerande lifebutiken.se blev en succé och varje vecka har sidan 40 000 besökare som söker inspiration, recept och guidning inom hälsa.

lb_768.jpg


Lifes största affär någonsin

21 juli var en stor dag för hela den nordiska Lifekoncernen då den största affären i Lifes historia avslutades. I och med förvärvet av Norges största hälsogrossist Validus Engros och butiksbolaget Validus Butiksdrift befäste vi vår position som nordens största hälsokedja. Hurra!


Life Academy dagen

Den 2 september var en rolig dag, då träffade vi journalister och våra leverantörer på den allra första upplagan av Life Academy dagen! Vi drack supersmoothies och pratade om vår undersökning Hälsobarometern som kartlägger svenskarnas hälsa. Vi pratade också om hälsotrender under de 20 senaste åren och vi blickade såklart framåt i ämnet; Exempel på hälsotrender som vi ser växa är så kallad Clean Eating och supermat. Vi ser också att allt fler söker tuffare och extremare sport- och träningsutmaningar! Samtidigt som tid för vila och återhämtning blir allt viktigare. 

lifeacadamy_500.jpg


Stor jubileumsfest i Köpenhamn

Den 11-15 september träffades över 600 Lifekollegor och leverantörer från Sverige, Norge och Finland för stort jubileumsfirande i Köpenhamn. Vi varvade inspirerande föreläsningar med mässa, träning, skratt och galamiddag!

Bitvis var stämningen allvarligare, som när vår egen eldsjäl Birgitta berättade om det senaste från vårt hjärteprojekt, driften av skolhälsokliniken i byn Zimlat i Kenya. Många var vi som hade svårt att hålla tillbaka tårarna men att höra framgångshistorier och få ett kvitto på att det vi gör för kliniken verkligen hjälper och faktiskt räddar liv får oss motiverade att fortsätta.

Tack alla kunder, Life-medarbetare och andra företag som på ett fantastiskt sätt bidrar till insamlingen för arbetet i Zimlat.

Här kan du läsa mer om projektet och om hur du kan hjälpa till >>

zimlat_kopenhamn_768.jpg


Julhandel och bragdguld

Den 2 december hurrade vi för damernas stafettlag i längdskidor som fick årets bragdguld! Vi är stolta sponsorer till svenska längdlandslaget sedan 2009.

Stafett-tjejerna-os_768.jpg

Foto: Ulf Palm

På Life startade årets julhandel redan i november. Den klarast lysande stjärnan blev den omåttligt populära Scholl Velvet Smooth Fotfil, tätt följt av Miniwell Massage och Magnetmadrassen. Vi hoppas att dessa julklappar bidrog till mycket glädje hemma i stugorna under jul!

vasagatan_500.jpg

Med bara dagar kvar på detta jubileumsår vill vi säga Tack! Tack till oss själva. Tack till alla leverantörer och samarbetspartners. Och framförallt: Tack till alla våra kunder! Tillsammans har vi gjort 2014 till på många sätt Lifes bästa år hittills!

Med önskan om ett naturligt friskt 2015.
Vännerna på Life

Produkten har lagts i kundvagnen