Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri frakt till din lifebutik
  • Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 499

18 december


Ge bort ett tillskott av Omega-3 till någon du bryr dig om. Dagens julklappstips är Pikasol Forte Original. Just nu till kampanjpris 199 kr (rek. pris 239 kr)**.

Pikasol Forte Original är ett kosttillskott med högkoncentrerade Omega-3-fettsyror, främst EPA och DHA. Det finns många studier som visar på att Omega-3 har positiva effekter på hälsan.* Pikasol ForteOmega-3 innehåller EPA och DHA som bidrar till hjärtats normala funktion. Den gynnsamma effekten på hjärtat uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA. 2 kapslar Pikasol Forte Original innehåller hela 1020 mg EPA och DHA. Omega-3 innehåller DHA som bidrar till bibehållan normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Den gynnsamma effekten på hjärnan och synen uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA. 2 kapslar Pikasol Forte Original innehåller hela 420 mg DHA.

* Den gynsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA/DHA. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
 

**Kampanjen gäller t o m 17/12 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Produkten har lagts i kundvagnen